image

Breudijk 22

Harmelen, 3481LP

Ma - Za 8.00 - 17:00

Zondag GESLOTEN

Over Ons

Welkom bij
Handelskwekerij Midden-Nederland

Wij zijn gestart met Handelskwekerij Midden-Nederland in September 2010.

Voor een breed assortiment aan (olijf)bomen, heesters en tuinplanten (in alle denkbare maten) bent u bij ons aan het juiste adres, zowel in- als verkoop.

Op onze kwekerij staan prijs, kwaliteit en persoonlijke service voorop.

 

Ons assortiment is niet alleen divers maar ook toegespitst op de wensen van onze klanten. Zo vindt u niet alleen gangbare planten, hagen en bomen op onze kwekerij maar ook bijzondere soorten welke aansluiten bij uw specifieke wensen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Camellia’s of Acers voor een Japanse tuin en Vijgen of Olijfbomen voor een Mediterrane tuin. Hebben wij iets niet in huis, dan bestellen wij de plant, boom of heester graag voor u.

Dé Leverancier Voor Elke Hovenier

Wij importeren onze producten voornamelijk uit Toscane (Italië). Hierdoor bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit door de ideale omstandigheden welke de ontwikkeling van de bomen, planten en heesters optimaal bevordert.

Op onze kwekerij staan Prijs, Kwaliteit en Persoonlijke Service voorop

Onze Producten

Wij halen onze producten voornamelijk uit Toscane (Italië).

De kwekers in deze regio genieten de ideale omstandigheden om de groei en bloei te bevorderen. Het is om deze reden dat onze Olijfbomen, Vijgen en Toscaanse Jasmijn voller en groter zijn dan bij menig andere Nederlandse handelskwekerij.

Hiernaast kweken wij onze eigen planten, bomen en heesters op. Zo kunnen wij voordelig aan uw wensen voldoen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Taxus, Liguster en Conifeer.

Onze Kwekerij

Op onze kwekerij vindt u een divers aanbod aan vaste planten, bomen en heesters op voorraad. Hieronder vallen; Hortensia’s, Klimplanten, Siergrassen, Bloem- en Besheesters, Haag- en Randplanten, Fruitbomen en struiken, Kruiden, Bamboe en Varens, Rozen, Groenblijvende Heesters, Coniferen en Stambomen.

Meer Weten?

Bekijk Ons Assortiment
Of Ga Naar Onze Webshop

Meer dan 2500 artikelen eenvoudig online te bestellen.

Openingstijden

Van 23 december 2019 t/m 02 januari 2020 zijn wij gesloten. Telefonisch wel bereikbaar voor bestellingen en/of hoveniers.

Contact

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

Zaterdag:

Zondag:

08:30 – 17:00

08:30 – 17:00

08:30 – 17:00

08:30 – 17:00

08:30 – 17:00

08:30 – 17:00

Gesloten

Kwekerij:

Postadres:

Telefoon:

Email:

Breudijk 22, Harmelen

Rietdekkersweg 4, Woerden

06 51 334 073

info@handelskwekerij-mn.nl

X