image

Breudijk 22

Harmelen, 3481LP

Ma - Za 8.00 - 17:00

Zondag GESLOTEN

Potchyrsanten € 6,- Groot Formaat

Potchyrsanten € 6,- Groot Formaat

Prachtige Potchrysanten

Potchrysanten staan in het najaar prachtig in bloei en fleuren de tuin direct op. U zou uw chrysant ook op uw terras kunnen zetten op een zonnige plek.

Gedurende het najaar bloeit de chrysant van augustus tot november. Ze bloeien dan ook wanneer de meeste planten grijs en grauw worden. Wij hebben een grote variëteit aan kleuren; wit, roze, paars, rood en geel. Ze zijn onderhoudsvriendelijk mits ze genoeg water krijgen. Op een zonnige najaarsdag zult u de potchyrsant twee maal per dag water moeten geven. Op koudere dagen zal eens per dag volstaan.

Bij voorkeur bemest u de potchrysant eens per drie weken om het maximale uit de bloeit te halen. De potchyrsant is het populairst in Japan; de plant staat zelfs op het keizerlijk wapen. In Japanse ideologie brengt de potchrysant geluk vandaar dat de Japanners de plant tijdens het jaarlijkse Festival van Geluk vereren.

Heeft u weinig ruimte in uw tuin of uw terras dan kunt u er ook voor kiezen om de potchrysant binnen neer te zetten.

Onze potchrysanten zijn gemiddeld 30 tot 40 cm in doorsnede en worden circa 30 centimeter hoog. Zij zijn zolang de voorraad strekt verkrijgbaar voor €6,-. Veel supermarkten en bouwcentra bieden potchrysanten aan, vaak is het onderhoud bij deze verkooppunten niet afdoende, let er daarom op dat de plant niet droog heeft gestaan, door de droogte treedt snel schade op. U kunt dit herkennen aan geel blad of beschadigingen.

Onderstaand vindt u een voorbeeld van een aantal van onze potchrysanten.

Placeholder
Hedera Colchica Dentata Variegata – Klimop
Bekijk Product
Placeholder
Wisteria Floribunda Domino – Blauwe regen
Bekijk Product

X