image

Breudijk 22

Harmelen, 3481LP

Ma - Za 8.00 - 17:00

Zondag GESLOTEN

Mooie Schalen met Tulpen, Crocussen, Sneeuwklokjes, Blauwe Druiven, Narcissen en Allium

Mooie Schalen met Tulpen, Crocussen, Sneeuwklokjes, Blauwe Druiven, Narcissen en Allium

De komende weken hebben wij een klein assortiment aan bloembollen welke wij in mooie schalen hebben ingepoot. Waaronder Crocussen, Tulpen, Sneeuwklokjes, Blauwe Druiven, Allium en Narcissen.

In het voorjaar komen alle bollen tot bloei en geven een prachtig gezicht. U kunt de schalen bijvoorbeeld op uw tuintafel of veranda zetten.

De schalen zijn ook leuk om cadeau te geven! De grote schalen zijn vanaf € 10,- en de kleine schalen vanaf € 7,50. Op is op.

Crocussen

De Crocus (Nederlandse naam: Krokus) is natuurlijk een symbool voor het voorjaar. Samen met het Sneeuwklokje is de Crocus de eerste die het voorjaar kleurt! U zet ze bij voorkeur op een zonnige plek. Wij hebben gemengde schalen en schalen met witte crocussen.

Tulpen

De tulp is ideaal voor een kleurrijk begin van het tuinseizoen. Het is tevens een symbool in Nederland en kleurt menig tuin. Wij hebben schalen met ruim 5 kleuren tulpen.

Sneeuwklokjes

Sneeuwklokjes zijn ieder jaar de eerste die het voorjaar opvrolijken.
Sommige soorten kunnen zelfs al met de Kerst bloeien! De witte neutrale kleur combineert prachtig bij vele andere voorjaarsbloeiers.

Overige Schalen

Naast de bovenstaande soorten hebben wij schalen met verschillende kleuren Allium maar ook Narcissen en Blauwe Druiven. De grote schalen op de onderstaande foto’s zijn € 10,- en de kleinere schalen zijn € 7,50. Let wel, op is op! De mooiste soorten gaan uiteraard als eerste weg.

X